Prijzen Japanse les

NIEUW: Corona-aanbieding!
15 lessen in twee maanden voor €300,-

Zit je gedwongen thuis tijdens de Corona-crisis en wil je tóch wat nuttigs met je tijd doen? Dan is dit hét moment voor een Skype cursus Japans. Of je nu beginner bent, of je wilt je niveau verder opschroeven, ik zorg dat je op een leuke manier in een gezellige sfeer precies die kennis op doet die jij nodig hebt. Dat kan in het Nederlands of in het Engels, of een beetje om en om. Deze aanbieding geldt voor 15 lessen tussen nu en 15 juni.

Overigens, we beginnen met een vrijblijvende en gratis kennismaking van een half uur.

—————————————

Wat kost Japanse privé-les online?

Natuurlijk wil je graag weten wat mijn privé-lessen Japans kosten. De prijs is afhankelijk van hoeveel lessen je tegelijk wilt afnemen. De eerste proefles en kennismaking van een half uur is gratis. Daarna betaal je €25,- per uur. Wil je minimaal tien lessen vooruit bestellen, dan krijg je 10% korting en betaal je dus €225,-.

Japanse les afspraken plannen

Gewoonlijk plannen we de lessen in op vaste tijden per week. Bijvoorbeeld elke donderdagavond van 19.30uur tot 20.30uur. Of zaterdagmorgen van 10-11. Verder ben ik tamelijk flexibel. Als je je Japans les door omstandigheden eens wilt afzeggen of verplaatsen, dan doe ik niet moeilijk. Op voorwaarde dat je het minimaal 24 uur van tevoren laat weten. Zo hebben we voldoende tijd om een alternatieve afspraak in te plannen. Als je niet (op tijd) afzegt, dan breng ik gewoon de leskosten in rekening. Calamiteiten uitgezonderd natuurlijk, we doen niet kinderachtig.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *