Japanse les via Skype

Online Japans leren

Je bent op zoek naar lessen Japanse conversatie of meer algemene Japanse les maar je hebt geen tijd en zin om elke keer naar een leslokaal te gaan? Dat treft. Ik geef Japanse les via Skype. Hiermee kun je bellen met video-camera, zodat een één-op-één lessituatie ontstaat.

japanse les online via skype-logo

Klik om Skype te downloaden

Japanse les via Skype. Privé-les op elk niveau.

Ontdek hoe je via het internet uitstekende kwaliteit privé-les Japanse taal en grammatica en Japanse conversatie kunt krijgen zonder je eigen huis te verlaten.

Persoonlijke Japanse les via Skype met een échte lerares.

Ik maak mijn lessen op maat voor jouw behoeften, wensen en leerdoelen. Ook houd ik bij het samenstellen van de privé-les rekening met jouw niveau (van pure beginner tot redelijk gevorderd) en je leeftijd. Op het moment dat ik dit schrijf heb ik een jonge leerling van 12 jaar, maar ook iemand van ruim boven de 60 jaar.

hiromi nakai japanse les onlineMijn naam is Hiromi Nakai.

Even voorstellen… ik ben geboren in Tokyo en woon – na 13 jaar Nederland – inmiddels al weer ruim 15 jaar in de Zuid-Bourgogne. Dat lijkt ver weg, maar is geen enkel bezwaar voor het uitwisselen van kennis over de Japanse taal en cultuur. Ik geef mijn lessen met behulp van een webcam, hoofdtelefoon en microfoon, waarbij we elkaar kunnen horen én zien. Dat is heel persoonlijk, en je vergeet al snel dat er 800 kilometer tussen zit. Het enige wat je nodig hebt voor Japanse les via Skype is een goede internetverbinding en het gratis te downloaden programma Skype, voor een al even gratis webcam-conversatie en online Japanse les.

Meer weten over Japanse les online?

Stuur me een mailtje of bel +33-634603572.

Hieronder kunnen leerlingen hun reacties plaatsen in het ‘gastenboek’:

One Response to Japanse les via Skype

 1. Joris Kok says:

  Japanse les met Hiromi sensei,

  Na afloop van een reis van vier maanden in Japan ben ik begonnen met lessen volgen bij Hiromi sensei. Elke week twee uurtjes. In deze twee uur had ik aangegeven dat ik geen standaard lessen wilden, geen woordjes stampen, geen overhoringen. Zelf wilde ik graag mijn spreekvaardigheid verbeteren, de zinsstructuur natuurlijk laten komen. Hierdoor hadden afgesproken om in het begin in het Japans wat te vertellen over allerlei dingen, bijvoorbeeld wat we deze week hadden gedaan. Doordat Hiromi zelf ook onwijs leuke verhalen te vertellen heeft, vond ik het elke week zeer gezellig!

  Bij een onbekend woord vroeg ik de betekenis en kreeg ik van Hiromi voldoende tijd om deze te begrijpen en op te schrijven. Van de opgeschreven woorden maakte ik later zelf flashcards, om mezelf te overhoren.

  Al in al raad ik het iedereen aan om bij Hiromi de skype lessen te volgen! Hiromi geniet er zelf onwijs veel van om de lessen te geven. Wat ook erg leuk is, is het volgende, binnenkort ga ik zelf voor lange tijd richting Azië, waaronder Japan, waarbij ik vertelde dat ik graag Fujisan wilde beklimmen. De les daarna had Hiromi allemaal informatie opgezocht op internet, dat we gezamenlijk als oefening door gingen lezen. Zo was ik bezig met Japans leren terwijl ik meer over Fujisan leerde!

  Na de reis ben ik van plan om weer verder te gaan met de lessen bij Hiromi!

  ひろみ先生、ありがとうございました。毎週はほんまにおもろいで授業をくれました。 笑

  ヨーリス